Afbakening | Traffic-Line bv

Amsterdammer

De klassieker onder de afzetpalen. De conische Amsterdammer is een veel voorkomende afzetpaal in de publieke ruimte. Deze is verkrijgbaar in vast (voor in te betonneren) of wegneembaar. Standaard geleverd in staal, gepoedercoat in eigen gewenste RAL kleur of in RVS 316.

amsterdammer

RVS (inox palen)

Zeer esthetisch en duurzame cilindrische palen in RVS 304 of 316. Deze palen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en uitvoeringen. Verkrijgbaar standaard in diam. 102 x 3 mm maar ook verkrijgbaar in diam. 156 en 206 mm. Leverbaar in vast (in te betonneren), met voetflens (boutbevestiging) of wegneembaar.

Voor kritische plaatsen is er ook de Ro-Cycle Steelflex, dit is een rubberen flexibele paal met een inox mantel, dit zorgt ervoor dat bij aanrijding de paal terug in zijn oorspronkelijke vorm komt.

rvs-afbakeningspaal

Diamantkoppalen

De paal met de diamantenkop, veel voorkomend in het straatbeeld. Deze paal heeft een klassieke vormgeving en is verkrijgbaar in verschillende materialen. Verkrijgbaar vast (voor in te betonneren) of wegneembaar. Deze palen zijn verkrijgbaar in kunststof recyclage in de kleuren zwart en bruin of in hardhout (Azobé).

Voor kritische plaatsen waar palen vaak worden aangereden is het ook mogelijk te werken met de flexibele Ro-Cycle Diamant, een diamantkoppaal die na aanrijding terugkomt in zijn oorspronkelijke vorm.

diamantkoppaal

Neerklapbare paaltjes

Paaltjes voor auto’s te weren maar toch noodzakelijk verkeer door te laten. De neerklapbare anti-parkeerpaaltjes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waaronder 70 x 70 mm, diam. 60 of 76 mm. Ze zijn standaard voorzien van een voetplaat waardoor ze eenvoudig kunnen worden gemonteerd op de ondergrond maar ook verkrijgbaar met een sokkel voor montage onder maaiveld. De palen zijn te verkrijgen met verschillende slotsystemen waaronder driekantslot (10 mm), profielcilinderslot en een hangslot. Standaard geleverd in wit , voorzien van rode folies maar ook op aanvraag in elke gewenste RAL kleur.

neerklapbare-paaltjes-afbakening

Anti-parkeerpalen Model 90

De Model 90 afzetpaal is ontwikkeld om ongewenst verkeer tegen te gaan. De goed zichtbare anti-parkeerpaal Model 90 is in al zijn uitvoeringen verkrijgbaar zoals vast (om in te betonneren of met betonvoet), wegneembaar, neerklapbaar en verzinkbaar. Deze cilindrische palen worden standaard geleverd in de opvallende rode (RAL 3000) kleur maar zijn ook verkrijgbaar in elke gewenste RAL kleur.

De topper onder de Model 90 palen is de verzinkbare klappaal, deze neerklapbare paal wordt onder het maaiveld in de sokkel gelegd waardoor de paal altijd aan de sokkel blijft. Deze is optioneel ook verkrijgbaar met een geïntegreerde Solar Flash (LED verlichting op zonne-energie) waardoor deze in de donkere uren ook opvalt.

model-90-anti-parkeerpaal-afbakening

Stootpalen (rampalen)

Stootpalen zijn ideaal toepasbaar bij garagepoorten, laad- en loskades, machines,… Deze cilindrische stalen palen zijn standaard geleverd in de opvallende gele kleur en voorzien van zwarte folies. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en uitvoeringen. Verkrijgbaar in de diameters 76, 152, 192 en 276 mm. Verkrijgbaar met voetplaat (voor boutbevestiging) om voor in te betonneren. Andere kleuren en diameters op aanvraag.

stootpalen-afbakening

Omega -beugels

De alom gekende voetgangersbeugel. Deze beugel is verkrijgbaar in verschillende materialen waaronder aluminium, gegalvaniseerd staal, RVS 304 en 316. Ze zijn leverbaar in verschillende montagemogelijkheden waaronder vast (voor in te betonneren) en wegneembaar met A-voeten of wegneembaar met voetplaat. De wegneembare modellen worden geleverd inclusief betonvoeten.

De gegalvaniseerde stalen beugels kunnen ook in elke gewenste RAL kleur geleverd worden, info op aanvraag.

omega-beugels-afbakening