Flexibele palen | Traffic-Line bv

Bescherm de infrastruktuur door het plaatsen van flexibele palen. Bij Traffic-Line vindt je verschillende merken waaronder de originele PoleCone palen van Jislon, massieve rubberen Ro-Cycle palen en de Flexpost (met boutbevestiging).

PoleCone

De originele flexibele geleidingspalen van Jislon zijn al vele jaren een begrip op de vlaamse wegen. De PoleCone palen onderscheiden zich door de unieke treksterkte, kleurvastheid en verschillende montagemogelijkheden. Ze zijn verkrijgbaar met vaste bevestiging, wegneembaar (optioneel ook verkrijgbaar met galva sokkel met driekantslot (8 mm) en verlijmbaar (voor ondergronden waar niet geboord mag worden).

De PoleCone palen zijn te verkrijgen in de Traffic-serie (kleuren oranje, rood, geel, groen of zwart), diam. 80 of 130 mm of in de Urban-serie , deze esthetische palen hebben een ruwere oppervlaktestructuur waardoor ze toepasbaar zijn in de publieke ruimte, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en in de diam. 80 of 130 mm.

Voor verkeerseilanden en heuvels is er de PoleCone Sign, dit is een flexibele verkeerszuil voorzien van een gele reflecterende koker en verkeersbord D1 (SB250)

De PoleCone Traffic palen en Sign zijn opgenomen in het Standaardbestek 250 van Agentschap Wegen en Verkeer. Daarnaast zijn ze CE- en TÜV gecertificeerd (Certificaten toonbaar op aanvraag).

pole-cone-overzicht

Ro-Cycle

Palen die tegen een stootje kunnen, dat zijn de flexibele rubberen palen van Ro-Cycle. Deze massieve zware rubberen palen zijn de sterkste flexibele palen op de markt. Ze hebben een zeer hoge buigweerstand waardoor ze ook schade kunnen geven aan de voertuigen. De Ro-Cycle palen worden altijd in een getrompte fundatiebuis geplaats, voordeel is dat de bestrating nooit meer beschadigd is. Ro-Cycle is verkrijgbaar in verschillende modellen waaronder een diamantkoppaal, Amsterdammer, flexibele verkeerszuil met D1 verkeersbord (volgens SB250) en ook in een terugverende inox paal.

ro-cycle-paal

Flexpost

De Flexpost flexibele palen worden bevestigd door boutbevestiging. De Flexpost palen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De Flexpost 80 is een veelvoorkomend geleidingspaaltje in diam. 80 mm en standaard verkrijgbaar in hoogte 750 mm maar ook op aanvraag in andere hoogtes. Ze zijn uit stock leverbaar in oranje maar ook verkrijgbaar op aanvraag in andere kleuren.

De Flexpost BB22 heeft een diameter van 152 mm en is verkrijgbaar in rood of zwart , voorzien van witte reflecterende folies. Daarnaast is de Flexpost ook verkrijgbaar als verkeerszuil, gele reflecterende paal voorzien van een kunststof D1 bord, ideaal voor toepassing op verkeerseilanden of middenbermen.

flexpost-flexibele-palen

X-Last, Kick-Back

Op aanvraag kunnen wij ook de flexibele X-Last palen en de verende Kickback palen leveren.