Markeringen | Traffic-Line bv

Swareflex reflectoren

Reflectoren verhogen de verkeersveiligheid. Wij bieden een breed assortiment aan horizontale en verticale reflectoren aan van Swareflex , allen voorzien van glazen elementen. Door toepassing van glaselementen ontstaat een UV-bestendig reflectieoppervlak dat bovendien krasbestendig is. Hierdoor onderscheiden de Swareflex producten zich in een langere levensduur in tegenstelling tot kunststof – en folie- reflectie. De Swareflex reflectoren passen het principe van retroreflectie toe: ze sturen het invallende licht in exact dezelfde richting terug als waaruit zij kwam, onafhankelijk van de invalshoek.

Het Swareflex assortiment bestaat uit:
Losse reflectoren in verschillende afmetingen, aluminium – en kunststof wegdekreflectoren, rijbaangeleiders (flapjes), vangrailreflectoren, flexibele reflectiestroken en wildreflectoren

Naast de Swareflex reflectoren kunt u bij ons ook terecht voor de kunstof reflectoren.

swareflex-reflectoren-markeringen

Glasbolreflectoren

Glasbolreflectoren worden vaak toegepast en zorgen in de nachtelijke uren voor een betere zichtbaarheid. Ze zorgen voor een optimale verkeersveiligheid in alle weersomstandigheden. Ze zijn toepasbaar in gevaarlijke bochten, als geleiding, aan rotondes,…
Onze glasbolreflectoren zijn vervaardig uit 100% wit glas. Op aanvraag ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.

glasbolreflector

LED pointers op zonne-energie

LED wegmarkeringen op zonne-energie zijn ideaal om de aandacht van de chauffeurs te trekken. Door hun helder en knipperend licht trekken ze meer aandacht dan gewone wegdekreflectoren. Ze hebben geen stroomvoorziening nodig omdat ze op zonne-energie werken.
U vindt bij ons de SJC Jislon LED pointers , voor opbouw en inbouw.

Voor meer info over de mogelijkheden, contacteer ons vrijblijvend.

sjc-led-pointer

Tijdelijke markeringsspray

Soppec biedt een ruim gamma spuitbussen met markeringsverven toepasbaar voor de wegenbouw, industrie, bosbeheer, sportinrichtingen,…. Door de gepatenteerde veiligheidskap voorkom je verf aan de handen ,kan de bus niet per ongeluk leeglopen en kun je de spuitbus leegspuiten tot de laatste druppel. De spuitbussen van Soppec zijn milieuvriendelijk en mensvriendelijk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en levensduren.
Wij houden altijd een grote voorraad Soppec markeringsbussen op voorraad.

soppec-markeringsspray

Thermoplast

Thermoplastische wegmarkeringen zijn duurzamer dan markeringen in gewone wegenverf. Dat maakt ze uitermate geschikt voor druk bereden wegen en ondergronden, zowel in asfalt als in beton. Thermoplast heeft een zeer hoge slijtvastheid waardoor het meer weerstand heeft tegen intensief gebruik. Het behoudt ook lang zijn stroefheid en reflecterende eigenschappen.
Deze voorgevormde wegmarkeringen zijn verkrijgbaar voor belijningen en figuraties. Eenvoudig aan te brengen door branden.

Wij bieden u in thermoplast belijning en symbolen (b.v. haaietanden, cijfers, afbeeldingen fietsstraat, symbolen verkeersborden,…) en duurzame markeringen voor speelplaatsen.

Ook voor plaatsing van de thermoplastische markeringen kunt u bij Traffic-Line terecht.

markeringen-thermoplast