Werfsignalisatie | Traffic-Line bv

Werflampen

We hebben altijd een ruime voorraad werflampen op voorraad. Dagslapers die door een lichtsensor automatisch aangaan in de donkere uren of de Blitzers die ook overdag kunnen branden en worden geactiveerd door een externe schakelaar. Werflampen zijn verplicht bij wegenwerken maar kunnen ook toegepast worden bij tijdelijke gevaren, evenementen,…..
Traffic-Line is verdeler van de Nissen werflampen:

 • Nissen Monolight (Flat) – dagslaper met 1 batterij
 • Nissen Nitra – dagslaper met 2 batterijen
 • Nissen Starflash – blitzlamp met externe schakelaar

Standaard leverbaar in geel, rood/wit maar ook andere kleuren op aanvraag

werflampen

Batterijen

Blokbatterijen geschikt voor werflampen , dagslapers en blitzlampen. Deze 6V batterijen zijn steeds leverbaar uit voorraad.

werfsignalisatie-blokbatterij

Verkeerskegels

Wij hebben altijd een ruime voorraad verkeerskegels op stock. Snel en efficiënt signalisatie plaatsen voor vele toepassingen. Je vindt bij ons verkeerskegels in verschillende hoogtes en kwaliteiten.

werfsignalisatie-verkeerskegels

Verticale bakens

Deze PVC bakens zorgen voor een goede geleiding en afbakening aan wegenwerken. Ze zorgen voor een hogere verkeersveiligheid en zorgen ervoor dat de risico’s op ongevallen wordt verkleind. De verticale bakens zijn verstevigd met stalen buis over de gehele lengte. Ze zijn voorzien van de wettelijke reflecterende klasse III (DG) folie. Ze zijn eenvoudig te voorzien van werflampen.
Verkrijgbaar in:

 • Verticale baken – 70 x 1000 mm
 • Verticale baken- 300 x 1100 mm

Deze verticale bakens zijn altijd ruim uit voorraad leverbaar

werfsignalisatie-verticale-bakens

Kunststof voeten

Deze voetstukken voor tijdelijke signalisatie waaronder verticale bakens, werfhekkens, verkeersborden,.. zijn ideaal voor een snelle en stabiele plaatsing voor tijdelijk gebruik. Deze vormvaste voetstukken zijn zeer sterk, ze zijn vervaardigd uit een hoogwaardig PVC. Ze zijn voorzien van een handgreep voor eenvoudige verplaatsing.
Verkrijgbaar in:

 • Mini-foot 15 kg- 400 x 400 x 100 mm – voorzien van centrale opening 40 x 40 mm, ideaal voor b.v. parkeerverbodsborden
 • Voet 28 kg – 780 x 380 x 100 mm – voorzien van gaten 60 x 60 mm, 40 x 40 mm en 3 ronde gaten 43 mm.
 • Voet 19kg – voorzien van gat 40x40mm.

Ruim uit voorraad leverbaar

Kunststof afzethekkens

- Afzethekken Navigator

Ideaal toepasbaar voor het afzetten van bouwwerven, versperren van straten en pleinen,… Ook zijn deze ideaal voor een snelle en tijdelijke signalisatie, ideaal door de draaibare voeten eenvoudig te verplaatsen en op te slaan. De Navigator afzethek is vervaardigd uit gerecycleerd HDPE en UV- en weersbestendig. Dit afzethekken Navigator is 2000 x 1000 mm, kleur oranje (in de massa gekleurd) en is uit voorraad leverbaar.

werfsignalisatie-afzethek-navigator

- Handygard

De Handygard is een compact en lichtgewicht afzethek dat ideaal is voor snelle interventies. Dit afzethek is ingeklapt enorm ruimtebesparend waardoor deze niet veel ruimte nodig heeft, ideaal voor interventiewagens. De Handygard is voorzien van geïntgreerde draaipoten. Ze zijn zeer eenvoudig te plaatsen en naast de opvallende kleur geel zijn ze voorzien van reflecterende rode folie klasse III (DG)
Verkrijgbaar:

 • 2 delig:- afmeting per deel 1100 x 750 x 20 mm- gewicht: 5 kg
 • 4-delig – afmeting per deel 1100 x 750 x 20 mm- gewicht: 10 kg
werfsignalisatie-handygard

Driekleurige werflichten

Een goede doorstroming van het verkeer bij werven is zeer belangrijk. De mobiele driekleurige werflichten van Nissen zijn hiervoor een goede en veilige oplossing. Het verkeers kan op één rijbaan geleid worden waardoor de verkeerveiligheid wordt verhoogd. Traffic-Line is verdeler van de Nissen driekleurige werflichten, zeer eenvoudig in te stellen m.b.v. besturingssysteem met verschillende programma’s. De Nissen verkeerslichten zijn voorzien van LED’s en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Ze zijn standaard uitgerust om draadloos zonder kabels te functioneren.
Model:

 • Nissen LZA500LED – set van 2 verkeerslichten, eenvoudig in te stellen m.b.v. nederlandstalige handleiding, opvouwbare mast voorzien van wielen (eenvoudig verrijdbaar)

Naast verkoop van driekleurige werflichten is het ook mogelijk deze te huren bij Traffic-Line. Kijk hiervoor op onze pagina VERHUUR (link)

werfsignalisatie-verkeerslichten

Afbakenblok (separator)

Voor tijdelijke afbakening tijdens wegomleggingen, evenementen, rijbaangeleidingen, proefopstellingen,…. worden vaak afbakenblokken gebruikt. Deze afbakenblokken zijn zeer opvallend door hun rode of witte kleur. Ze zijn eenvoudig te verzwaren voor een stevige stabiliteit door ze op te vullen met water of zand. Onze modellen zijn vervaardigd uit hoogwaardig solathene HD en 45° draaibaar. Ze zijn eenvoudig te stapelen(stapels van 20 stuks) en gemakkelijk te verplaatsen met heftruck.
Verkrijgbaar in rood of wit- afmetingen: 1140 x 500 x 600 mm – gewicht leeg: 6 kg – gewicht gevuld: ca. 30 kg

werfsignalisatie-afbakenblokken

Afbakeningsnet

Deze geëxtrudeerde netten vervaardigd uit polyethyleen zijn ideaal voor een snelle en tijdelijke afsluiting van werven. Ze zorgen ervoor dat er geen onbevoegden op de werf komen en ook dat de werf afgesloten is waardoor er minder kans op ongelukken zijn.
Verkrijgbaar in:

 • Kleur oranje – afmetingen: hoogte 1 meter, totale lengte rol 50 meter
werfsignalisatie-afbakeningsnet

Afspanlint

Signalisatielint, ideaal voor het snel afbakenen van verboden en gevaarlijke plaatsen, niet toegankelijke ruimtes, evenementen, tijdelijke afzetting,…. Standaard leverbaar in de opvallende kleur rood/wit met een dikte van 0,03 mm en zeer sterk tegen scheuren.
Verkrijgbaar:

 • Handig afrolkarton- afmetingen: 75mm x 500 meter- film type: LLDD-PE (Linear-Low-Density-PE)

Uit voorraad leverbaar, optioneel gepersonaliseerd lint voorzien van eigen tekst of logo, prijs en info op aanvraag

werfsignalisatie-afspanlint